На Миколаївщині пройшли зональні змагання з баскетболу (юнаки) ХХ обласних Спортивних ігор серед учнів ЗЗСО

658

9 березня проведено зональні змагання між командами Володимирівської, Горохівської, Широківської ОТГ. 

До початку змагань проведено огляд спортивного залу та складено Акт підготовки спортивної споруди, який підписали директор Новопетрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Васильєва І.В.,  головний  суддя змагань Мушин М.Я та медичний працівник Агафонова  О.М. Техперсонал школи  зробив дезінфекцію спиртовмісними розчинами поверхонь у роздягальнях, спортивному залі за 2 години до початку змагань. Кожні 30 хвилин проводилась обробка спиртовмісним антисептиком дверних ручок, секретарського столу, спортивного інвентарю, поверхонь у роздягальнях. На вході до спортзалу знаходились контейнери для збору, зберігання та утилізації засобів індивідуального захисту. Протягом заходу здійснювалось провітрювання усіх приміщень і спортзалу.

У Новопетрівському закладі освіти призначено особу, відповідальну за дотримання протиепідеміологічних заходів, яка здійснила опитування на наявність симптомів респіраторної хвороби, вимірювання температури учасників змагань, офіційних осіб та осіб, що забезпечили організацію спортивних змагань. Ознак респіраторного захворювання та температури тіла понад 37,2 в учасників змагань та інших осіб виявлено не було.

Головний суддя змагань Мушин М,Я., вчитель фізкультури Новопетрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, провів відповідно до Регламенту проведення змагань з баскетболу, засідання мандатної комісії. Під час наради головної суддівської колегії та представників команд оголошено систему проведення змагань визначену Регламентом, проведено жеребкування  та складено календар ігор. До роботи суддівської колегії запрошено учителя фізкультури Павлівського НВК Снігурівської міської ОТГ Предчука А.М. та учителя фізкультури Червонодолинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Широківської сільської ради Ватюка О.О. Відповідно до протиепідеміологічних заходів під час карантину привітання учасників проходило під час гри. У спортивному залі під час змагань знаходились тільки дві команди, судді, представники команд, медичний працівник та секретар. 

Кожна команда мала єдину форму з номерами на футболках.

Календар ігор:

Володимирівська ОТГ – Широківська ОТГ (12-27);

Горохівська ОТГ – Володимирівська ОТГ (58-21);

Широківська ОТГ – Горохівська ОТГ (24-40).

Підсумкові результати змагань:

І місце – Горохівська ОТГ (4 очка);

ІІ місце – Широківська ОТГ (2 очка);

ІІІ місце – Володимирівська ОТГ – (0 очок).

Після завершення змагань Головним суддею та секретарем підписано технічний звіт Головного судді про проведення змагань.

Миколаївське  обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України  

Коментарі

коментарів