Відбувся семінар-нарада з розвитку фізичного виховання та спорту у 2023-2024 роках

497

15 березня 2023 року в режимі онлайн відбувся семінар-нарада з розвитку фізичного виховання та спорту у 2023-2024 роках за участю керівників, методистів і фахівців структурних підрозділів освіти, молоді та спорту об’єднаних територіальних громад, військових адміністрації Луганської області, завідувачів кафедр і викладачів фізичного виховання вищих навчальних закладів, директорів і вчителів фізичної культури загальноосвітніх навчальних закладів нашого регіону.

В роботі семінар-наради разом з понад 80 освітян Луганщини взяв участь голова Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Вадим Стеценко, який наглядно презентував загальнонаціональну стратегію розвитку фізичного виховання та спорту здобувачів освіти 2023-2024.

Також в ході заходу учасники були ознайомлені з особливостями впровадження варіативного модулю Cool Games” за програмою “Фізична культура. 5-6 класи” в освітній процес учнів закладів загальної середньої освіти (доповідач помічник голови  КФВС МОН України Сергій Антропов), з організацією й проведення в режимі онлайн різноманітних освітніх, пізнавальних і розважальних заходів фізкультурно-оздоровчої, спортивної і олімпійської тематики для учнівської та студентської молоді.

Наприкінці заходу учасники отримали інформацію про хід і підсумки проведення обласного конкурсу телевізійних спортивних програм та фільмів «Рух вперед» серед навчальних закладів області і мали змогу переглянути роботу переможця – фільм автора Олега Демиденко, магістранта Луганського національного університету імені Тараса Шевченка.

Луганське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів