Відбулась Спартакіада серед учнів ЗПО Кіровоградщини

1687

Кіровоградським обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України 28 лютого 2019 року на базах Центральноукраїнського вищого професійного училища ім. Федоровського та Кропивницького професійного ліцею сфери послуг і торгівлі проведено фінальні змагання з волейболу обласної Спартакіади серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти у 2018-2019 навчальному році. Серед юнаків на третьому місці команда Знам’янського професійного ліцею, на другому – команда Центральноукраїнського вищого професійного училища ім. Федоровського, а перемогу здобули учні регіонального центру професійної освіти ім. О. Єгорова.

Серед дівчат бронзові винагороди виборола команда Знам’янського професійного ліцею, на другому місці – команда Кропивницького професійного ліцею сфери послуг і торгівлі, на першому – команда регіонального центру професійної освіти ім. О.Єгорова.

Черговий вид обласної Спартакіади серед учнів ЗПО – зональні змагання з баскетболу серед юнаків та дівчат відбудуться 21 березня 2019 року в м. Кропивницькому, м. Олександрії та м. Благовіщенському.

Кіровоградське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України

Коментарі

коментарів