У Миколаєві відбулося засідання методичного об’єднання керівників та викладачів фізичного виховання коледжів

1654

15 березня 2019 року на базі Миколаївського базового медичного коледжу відбулося засідання методичного об’єднання керівників та викладачів фізичного виховання коледжів Миколаївської області.

У заході взяли участь 21 особа. Присутніх привітали начальник Миколаївського обласного відділення (філії) Кулішов О.Ю., заступник директора з виховної роботи Миколаївського базового медичного коледжу Лічінкіна С.П., начальник відділу Юсупова С.В. та керівник фізичного виховання Миколаївського базового медичного коледжу Капуста В.Г.

Під час інформаційно-презентаційного модулю голова Циклової комісії з фізичного виховання та спорту Шпилєва О.А. презентувала присутнім досвід роботи закладу освіти з реалізації навчального матеріалу з фізичного виховання,  медико-педагогічного контролю за станом студентів під час проведення практичних занять з фізичного виховання. Доповідач особливу увагу приділила  питанням фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи у Миколаївському базовому медичному коледжі.

Відповідно до програми засідання викладач І категорії Новак О.О. провела відкрите заняття з фізичного виховання за темою «Фітнес, як засіб виховання фізичних якостей», у якому взяли участь студентки І курсу спеціальності «Медсестринство».

У підсумковому модулі керівники фізичного виховання спланували роботу обласного методичного об’єднання на 2019 рік та визначили пріоритетні напрямки розвитку фізичного культури у коледжах у 2019 році.

Начальник Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Кулішов О.Ю. за особистий вклад в розвиток та популяризацію фізичної культури серед студентів Миколаївської області пам’ятною відзнакою нагородив ветерана спорту, керівника фізичного виховання Миколаївського базового медичного коледжу Капусту В.Г. Кубками Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України нагороджено призерів змагань ХVІІІ обласних Спортивних ігор серед студентів коледжів.

Миколаївське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН

Коментарі

коментарів