У Южноукраїнську Миколаївської області відкрито новий дитячий спортивний комплекс

1326

29 березня 2019 року у комунальному закладі «Центр розвитку дитини «Гармонія» міста Южноукраїнська відбулася значна подія – відкриття дитячого спортивного комплексу. «СПОРТЛЯНДІЯ» – це спортивний майданчик для обов’язкових занять фізичною культурою.

Спортивно-ігровий комплекс призначений для занять спортивними вправами та іграми на свіжому повітрі, що допомагає зберегти та зміцнити здоров’я маленьких  южноукраїнців. Таке дійство стало можливим завдяки участі закладу та виграшу у конкурсі мікро-проектів, який проводився Миколаївською обласною радою.

Головним помічником і натхненником щодо участі у даному конкурсі для «Гармонії» став депутат обласної ради Колесников Валерій Вікторович. Тому під час святкового дійства малюки та дорослі неодноразово скандували «Дякуємо!», вітаючи депутата й поважних гостей – заступника начальника управління освіти Пузиря О.М. та головного бухгалтера управління освіти Веселову М.А., які допомогли закладу оформити документацію та вчасно освоїти кошти обласної субвенції.

Розпочалося свято з веселої пригоди, до якої потрапили діти з казковими героями. До нової спортивної країни не просто було потрапити. Треба було відімкнути замочки, виконавши цікаві завдання. Діти весело та залюбки показували свої таланти і  вміння. І ось ! Нарешті! Останній замочок – і двері до Спортляндії відкриті!!! З цікавістю дітлахи знайомилися з новим фізкультурним обладнанням, оволодівали рухами.

Задоволення отримали всі! Дошкільнята – від нових та цікавих можливостей. Дорослі ж раділи з того, що нарешті вихованці «Гармонії» зможуть займатися фізичною культурою на сучасному спортивному майданчику.

Коли всі разом йдуть в одному напрямку щодо створення умов для розвитку наших малюків, тоді й результат завжди буде!

Миколаївське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН

 

Коментарі

коментарів