Відкритий турнір з Регбі-5 на “Кубок МДЦ “Артек” завершився у столиці

1909

16 червня на мальовничому майданчику Міжнародного дитячого центру «Артек» (Пуща-Водиця, м. Київ) відбулася фінальна частина відкритого турнір на «Кубок МДЦ «Артек» з Регбі-5» (безконтактне регбі). Турнір було присвячено Дню народженню МДЦ «Артек» та року французької мови в Україні. Організаторами цього яскравого заходу стали МДЦ «Артек» та ГО «Фонд розвитку дитячо-юнацького регбі в Україні». Турнір відбувався за підтримки Федерації регбі України, Посольства Франції в Україні.

Команди були сформовані з бажаючих взяти участь у турнірі дітей 5-8 класів з усіх регіонів України, які відпочивають в МДЦ «Артек». Понад 400 дітей декілька днів виборювали право грати у фінальній частині турніру. До фіналу вийшли 4 команд: Перший UA, Всемогутні, Незламні, Усі свої. До них приєднались гості турніру учні 2-3 класів ЗЗСО № 196 м. Києва.

На урочистому відкритті фінальних ігор були присутні заступник Міністра молоді та спорту України з питань європейської інтеграції Микола Мовчан, аташе з університетського та наукового співробітництва Посольства Франції в Україні Сільвен Ріголє, аташе посольства Франції Шарль Матіо, директор координатор «Альянс Франсез в Україні» Кларіс Броссар, майстер спорту з регбі, начальник Київського міського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Сергій Бобровник та начальник відділу оздоровлення та спорту МДЦ «Артек» Павло Пінчук.

Почесні гості привітали юних спортсменів з початком фінальних змагань та побажали перемог. Далі відбулось яскраве свято регбі, яке визначило переможців та призерів турніру:

І місце – Всемогутні;

ІІ місце – Перший UA;

ІІІ місце – Незламні.

Команди переможці, призери та найкращі гравці команд були нагороджені медалями. Бажаємо спортивних успіхів нашим юним регбістам.

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів