Відбулась церемонія урочистого нагородження Спартакіади “Здоровий киянин”

656

16 грудня у Київському національному торговельно-економічному університеті відбулось урочисте нагородження переможців і призерів загального заліку фіналу Х міської Спартакіади “Здоровий киянин”, що традиційно об’єднує представників столичних підприємств і організацій, які представляють свої трудові колективи у Спартакіаді “Здоровий киянин”.  Під час церемонії відбулось також нагородження кращих спортсменів і тренерів. Подякою Київського міського голови був відзначений Микола Шпиг – спеціаліст зі спортивно-масової роботи управління освіти Дніпровського району м.Києва.

За результатами фінального етапу Х Київської міської спартакіади “Здоровий киянин” бронзовим призером змагань став колектив “Fozzy Bears”, що набрав 834 очки за результатами виступів їх представників і команд у 7-ми видах спорту фінальної програми. Срібними призерами фінальних змагань стала команда Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я з результатом у 1106 очок. Переможцем же фіналу Х Київської міської спартакіади “Здоровий киянин” стала збірна Департаменту освіти і науки Київської міської державної адміністрації, що у підсумку набрала 1149 очок, здобувши перемогу у 5-ти з 7-ми видів спорту фінальних змагань. Команди Департаменту стали першими в шахах, гирьовому спорті, настільному тенісі, волейболі і футзалі, здобули срібло у стрітболі і бронзові нагороди у армспорті!

І на наш погляд це закономірний результат, адже хто ж має бути кращим і вправнішим, ніж ті, хто власне і викладають фізичну культуру, фізичне виховання і спорт для нашої молоді. Щиро вітаємо освітянську збірну столиці з перемогою і отриманням найбільшого кубку за І місце загального заліку.

Крім того, до Департаменту освіти і науки КМДА попрямував і перехідний трофей Кубок виклику! Таке рішення було прийняте керівництвом Київської міської організації ФСТ “Спартак”, так як команда освітян здобуває перемоги фінального етапу цих змагань вже третій рік поспіль!

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів