Здобутки студентів Києва у змаганнях XVIII літньої Універсіади України з боротьби вільної

314

З 24 по 25 серпня в Хмельницькому обласному центрі фізичного виховання учнівської молоді (м. Хмельницький) відбулись фінальні змагання XVIII літньої Універсіади України з боротьби вільної.

Всього у змаганнях участь взяли 160 студентів з 29 ЗВО України. 

Від міста Києва участь у змаганнях взяли студенти Національного університету фізичного виховання і спорту України (НУФВСУ), Національного університету біоресурсів та природокористування України (НУБіП України), Національної академії внутрішніх справ (НАВС), Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського (ТНУ ім. В. І. Вернадського) та Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна» (ВМУРоЛ «Україна»).

За результатами змагань три спортсмени НУФВСУ вибороли золоті нагороди: Аврамов Владислав (57 кг), Абрамов Микита (65 кг) та Мчелідзе Давид (92 кг).

Щирі вітання команді та тренеру – Бурлаці Роману Леонідовичу. 

Серед студентів НАВС золоту нагороду отримала Ромащенко Аріна (65 кг) та бронзу завоював Аббасов Фаріз (57 кг). 

Ще одна представниця чарівної статі, студентка ВМУРоЛ «Україна»  – Назарова Діана посіла ІІ місце у ваговій категорії 59 кг.

Також бронзові нагороди отримали Батарон Єгор, студент ТНУ ім. В. І. Вернадського (79 кг) та студент НУБіП України – Гаращук Іван (86 кг).

Від усього серця вітаємо всіх учасників, переможців, призерів та тренерів команд XVIII літньої Універсіади України з боротьби вільної і бажаємо успіхів у наступних змаганнях та нових перемог.

Слава Україні!

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів