У Первомайській ДЮСШ відбувся турнір «Кубок Первомайського міського голови» з волейболу

885

15 січня у Первомайській ДЮСШ ім. В.В.Тофана відбулося волейбольне свято- п’ятий традиційний міжобласний турнір “Кубок первомайського міського голови”. 

В змаганнях взяли участь команди: ВК “Гіпаніс-ДЮСШ” м. Первомайськ, ДЮСШ м. Южноукраїнськ, Мигіївської ОТГ та команда з Кіровоградської області ДЮСШ смт. Побузьке. 

На турнір завітали і почесні гості: Первомайський міський голова Олег Демченко, секретар міскої ради Михайло Медведчук, перший заступник міського голови Володимир Рябченко, начальник відділу молоді та спорту Євген Романов. Після привітань від директора ДЮСШ Паламарчука С.В., слово взяв міський голова. Олег Михайлович поздоровив учасників змагань, побажав успіхів, спортивних досягнень і вручив подарунки для первомайських волейболістів. М’ячі “Мікаса” та волейбольна сітка. Це такі необхідні нам речі, для проведення якісних тренувань. А потім були ігри, потім був ВОЛЕЙБОЛ! 

Команди грали за круговою системою. Всі хто був присутній в залі , а зібралось немало вболівальників,отримали масу ємоцій. Взагалі, за якістю ігор , турнір відповідав статусу ювілейного. Та безперечною окрасою стала остання гра , в якій вирішувалось , хто ж стане переможцем, а хто посяде почесне друге місце. На паркет вийшли ВК “Гіпаніс” та команда з Мигії. Це був наднапружений, дещо драматичний матч. Спочатку наша команда досить легко вийшла в перед 11:2. Потім наші суперники зробили, майже неможливе . Вони не тільки зуміли наздогнати, а й вирвати перемогу у партії. У другій партії довелося внести певні корективи у гру , та зробити заміни. Саме після того, як на майданчику з”явилася догравальниця Ірина Козоріз , з”явився лідер, якого не вистачало в першій партії. У надважкій боротьбі нам вдалося перемогти. Третій сет уже йшов за нашим сценарієм. Дівчата відчули впевненість, і заграли так , як можуть, та довели партію і гру до логічної перемоги.

Третє місце посіли волейболістки з Южноукраїнська, четверте з Побузького. Волейболістки ВК “Гіпаніс-ДЮСШ”, тренер, адміністрація Первомайської ДЮСШ висловлюють подяку міському голові Демченко О.М. за увагу і турботу в розвитку первомайського волейболу, і сподіваються на подальшу допомогу. Для нашої команди турнір став єтапом підготовки до участі в Чемпіонаті України “Дитяча ліга”. Тож продовжуємо працювати, і “НА ХВИЛЯХ ГІПАНІСА – ДО ПЕРЕМОГИ!” 

Миколаївське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів