Спортивні ігри з настільного тенісу серед ЗФПО відбулись у Києві

333

30 листопада у Київському електромеханічному фаховому коледжі відбулись змагання Спортивних ігор серед студентів закладів фахової передвищої освіти міста Києва з настільного тенісу.

Участь у змаганнях взяли 15 команд з 12 столичних ЗФПО.

Відкриття змагань розпочалось з Гімну України та вшанування пам’яті загиблих хвилиною мовчання. Після чого Лариса Геннадіївна Дзюба – керівник фізичного виховання коледжу та Оксана Миколаївна В’яла – головний спеціаліст Київського міського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України оголосили про початок змагань.

Змагання проводились двома підгрупами, які зіграли по сім турів ігор, і в фінал вийшли три команди з першої підгрупи та дві з другої:

Саме ці команди розіграли головні нагороди. По завершенні запеклих боїв, що тривали більше 6 годин, були визначені переможці та призери змагань. Учасники команд та їх тренери були нагороджені дипломами та медалями Київського міського відділення КФВС МОН, що вручив Сергій Ілліч Бобровник – начальник Київського міського відділення КФВС МОН: І місце – команда господарів – Київський електромеханічний коледж, керівник команди Лариса Дзюба, ІІ місце – Київський фаховий коледж архітектури, будівництва та управління, керівник команди – Тетяна Воєйкова, ІІІ місце – Київський фаховий коледж прикладних наук, керівник команди – Михайло Майстренко.

Щиро вітаємо переможців та призерів змагань. Зичимо впевненості в своїх силах, продовжувати розвивати майстерність та досягати нових спортивних висот.

Висловлюємо слова вдячності адміністрації та колективу кафедри фізичного виховання Київського електромеханічного фахового коледжу за чудову організацію та неупереджене суддівство змагань. Окремі слова вдячності Ларисі Генадіївні Дзюбі, що провела велику роботу з організації і проведення змагань, та всім керівникам і викладачам фізичного виховання ЗФПО, що докладають зусиль для виховання цілеспрямованої та фізично загартованої молоді.

Дякуємо Захисникам, завдяки яким ми маємо змогу зустрічатися та проводити спортивні турніри для студентської молоді.

Слава Україні!

Слава Героям!

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів