У Києві розпочався Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів «COOL RASE»

312

В столиці розпочався Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів «COOL RASE». 

 Цей захід проводиться з метою підтримки та залучення до рухової активності учнів та учениць з тимчасово окупованих та прифронтових територій України.

Організатори заходу – Громадська організація “Українська федерація учнівського спорту” спільно з Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки України.

Участь в заході приймають 54 учениці та 54 учні закладів загальної середньої освіти, 54 представника команд – вчителі фізичної культури, 24 судді – вчителі фізичної культури з різних областей України та м. Київ.

Сьогодні відбулось урочисте відкриття заходу, де з вітальними словами до учасників звернулись – Роман Греба, Президент Української федерації учнівського спорту, та Вадим Стеценко, Голова Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Школярі з радістю беруть участь в цьому заході, проявляючи великий інтерес. Змагання проводяться в особисто-командному форматі. Кожна команда складається з однієї учениці + одного учня віком від 13 до 15 років та вчителя фізичної культури.

Змагання заходу складаються з трьох рубежів, кожен з яких включає 2 доріжки з перешкодами. Учасники кожного забігу на рубежах обираються жеребом у випадковому порядку.

 Результати забігів на рубежах визначають розподіл місць відповідно до часу, витраченого учасником на подолання перешкод. Кожен учасник повинен взяти участь в одному забігу на першому та другому рубежах.

На третьому (фінальному) рубежі беруть участь лише ті учасники, які посіли з 1 по 4 місце за сукупним часом, витраченим на подолання першого та другого рубежів.

Учасники прагнуть до перемоги на рубежах змагань, демонструючи спортивну вправність та командний дух. Кожен мріє отримати призове місце.

 Бажаємо усім учасникам захопливих змагань, наповнених спортивними досягненнями та новими враженнями!

Дякуємо збройним силам України за життя, безпеку, за можливість навчатися та займатися спортом!

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів