У Києві завершилась ХІХ літня Універсіада України з гандболу серед жіночих команд

319

23 червня в спорткомплексі Національного університету фізичного виховання і спорту України були розіграні фінальні матчі змагань та визначені переможці і призери  ХІХ літньої Універсіади України з гандболу серед жіночих команд.

Участь у змаганнях взяли вісім команд Закарпатської, Львівської, Миколаївської, Сумської, Тернопільської, Хмельницької областей та міста Києва.

Чотири дні на майданчику точилися спортивні протистояння команд, впродовж 15 ігор команди відстоювали своє право бути найсильнішою, у деяких матчах дівчата вели рахунок з мінімальними відривами і до останніх секунд неможливо було спрогнозувати результат гри. Буквально на останніх секундах матчів дівчата забивали переможні голи.

Отже, найвищу сходинку п’єдесталу посіла команда Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського, тренер Віктор Згоба, поповнивши скарбничку свого вишу золотими кубком та медалями.

Срібні нагороди отримала команда ДВНЗ «Ужгородський національний університет», тренери – Наталія Семаль та Вікторія Зубанич, та бронзові нагороди виборола команда господарів майданчику – Національного університету фізичного виховання і спорту України (м. Київ), тренери Наталія Пархоменко та Валерій Войнолович.

Урочисте нагородження команд призерів і переможців змагань провели Олександр Ігнатко – заступник голови Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та начальник Київського міського відділення КФВС МОН.

Вітаємо переможців, призерів та їх тренерів і бажаємо вдалих пасів та влучних голів у майбутніх змаганнях.

Висловлюємо слова вдячності ректору НУФВСУ – Євгенію Імасу та кафедрі спортивних ігор НУФВСУ, зокрема Олегу Серебрякову та Валерію Войноловичу за допомогу в проведенні змагань.

До зустрічі на змаганнях ХІХ літньої Універсіади України з гандболу серед чоловіків.

Дякуємо Воїнам України, які борються за наше майбутнє!

Слава Героям!

Слава Україні!

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів