Всеукраїнський турнір із волейболу пам’яті колишнього ректора ТНЕУ провели в Тернополі

212

У Західноукраїнському національному університеті в Тернополі відбувся Х Всеукраїнський турнір з волейболу, присвячений пам’яті ректора ТНЕУ, віцепрезидента Федерації волейболу України, професора Сергія Ілліча Юрія.

Участь у турнірі з волейболу взяли чотири команди: «Галичанка-ЗУНУ», «Регіна-МЕГУ», «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ», «Нафтуся».


За результатами гри: 1 місце вибороли «Добродій-Медуніверситет-ШВСМ»; 2 місце – «Галичанка-ЗУНУ»; 3 місце – «Нафтуся»; 4 місце – «Регіна-МЕГУ».


Також фахове журі у номінаціях визначили 5 кращих учасників, зокрема: «Краща ліберо» – Олександра Котнякова («Галичанка-ЗУНУ»); «Краща зв’язуюча» – Діана Голод («Галичанка-ЗУНУ»); «Краща блокуюча» – Тетяна Музиченко («Добродій-Медуніверситет-ШВСМ»); «Краща нападниця» – Валерія Якушева («Добродій-Медуніверситет-ШВСМ»); «Краща гравчиня» – Валерія Дрьомова («Галичанка-ЗУНУ»).

Як сказала ректор Оксана Десятнюк, турнір із волейболу об’єднав спортивні команди із різних куточків України, і це свідчить про те, що пам’ять про Сергія Ілліча Юрія живе у серцях не тільки тернополян, але й усіх, хто любить спорт.

Коментарі

коментарів