На Київщині відбулись змагання з дзюдо серед школярів

2589

22 грудня в місті Біла Церква відбувся Чемпіонат ДЮСШ «Олімп» з дзюдо серед юнаків і дівчат.

В змаганнях приймало участь більше 110 учасників з різних міст Київської та Черкаської областей. Команда Васильківської районної дитячо-юнацької спортивної школи була представлена 22-ма спортсменами, які тренуються в СК ім. Івана Піддубного в селищі Калинівка. До змагань хлопців та дівчат готувала МС України Харченко Олена Василівна.

В підсумку турніру вихованці Васильківської районної школи 11 медалей, кожен другий спортсмен став призером змагань. Перші місце вибороли та золоті нагороди завоювали: Бятець Вікторія, Осотов Артем та Година Роман. Завоювали другі місця та срібні нагороди: Туровець Ілля, Кубко Вікторія та Осотов Іван.

Бронзовими призерами чемпіонату з дзюдо ДЮСШ «Олімп» стали: Пильник Дем’ян, Манько Єгор, Фіалко Аліна, Черниш Богдан та Зварич Роман.

Цього ж дня в місті Василькові проходив турнір з дзюдо за «Кубок мера». Вихованка нашої ВР ДЮСШ Харченко Владислава на цьому турнірі виборола перше місце та завоювала золоту медаль в змаганнях серед дівчат 2006 року народження. Вітаємо тренера та спортсменів з успіхом!

Київське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України

Коментарі

коментарів