У Києві пройшла методична секція керівників фізвиховання закладів професійної освіти

1258

На базі Навчально-наукового центру професійно-технічної освіти національної академії наук України 12 червня 2019 року відбулась остання в цьому навчальному році методична секція керівників фізичного виховання закладів професійної освіти (далі – ЗПО) м. Києва.

На засіданні були оголошені підсумкові результати проведення Спартакіади серед учнів ЗПО м. Києва та участі збірних команд м. Києва у Спартакіаді серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти України 2019 року.

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України нагородило за результатами проведених змагань Спартакіади серед учнів ЗПО м. Києва у загальному заліку серед дівчат за І місце Київське вище професійне училище будівництва і дизайну, ІІ місце – ДНЗ «Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою», ІІІ місце – Київське вище професійне училище технологій та дизайну одягу. Серед юнаків за І місце були нагороджені учні ДНЗ «Київське регіональне вище професійне училище будівництва», за ІІ місце – Київське вище професійне училище будівництва і дизайну, та за ІІІ місце нагороду одержали юнаки Вищого професійного училища Національного авіаційного університету. У загальнокомандному заліку диплом за І місце отримало Київське вище професійне училище будівництва і дизайну, ІІ місце – ДНЗ «Київське регіональне вище професійне училище будівництва», ІІІ місце – Вище професійне училище Національного авіаційного університету.

Хочеться відзначити юнаків з Київського вищого професійного училища будівництва і дизайну та Вищого професійного училища № 33 м. Києва, які стали чемпіонами у змаганнях Спартакіади серед учнів ЗПО України з баскетболу 3х3, а також дівчат з Київського вищого професійного училища технологій та дизайну одягу та ДНЗ «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» за досягнуті результати у змаганнях з тенісу настільного в парному розряді, які посіли ІІ місце.

По завершенню методичної секції представник Київського міського відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН Володимир Лосєв подякував усім присутнім за плідну роботу в 2018-2019 навчальному році і побажав гарного літнього відпочинку та наснаги на новий навчальний рік.

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів