У Миколаєві відбулися змагання з міні-футболу серед учнів шкіл-інтернатів

3521

Протягом 10-11 жовтня 2019 року на базі ДЮСШ № 3 м. Миколаєва відбулися змагання з міні-футболу ХV обласної Спартакіади серед учнів спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів та ХVІ обласної Спартакіади серед учнів загальноосвітніх шкіл-інтернатів 2019-2020 навчального року.

У заходах взяли участь 7 команд СЗОШ-інтернатів та 6 команд  ЗОШ-інтернатів Миколаївської області із загальною кількістю 132 учасника.

Відповідно до Регламенту у змаганнях взяли участь учні 2003 р.н. та молодші. Команди змагалися за круговою системою з поділом команд на підгрупи. Призери змагань визначалися у стикових іграх. 

Протягом змагань на ігровому майданчику вирували пристрасті, адже кожна команда мала бажання досягти якнайкращого результату.

Напруженою була боротьба за перше місце між командами Вознесенської та Новопетрівської спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів. Переможець визначився тільки після серії пенальті. 

За результатами змагань призерами серед спеціальних загальноосвітніх шкіл-інтернатів стали:

І місце – Новопетрівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат Снігурівського району;

ІІ місце – Вознесенська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат Миколаївської обласної ради;

ІІІ місце – Миколаївська спеціальна загальноосвітня школа – інтернат № 3 Миколаївської обласної ради.

Команда-переможець обласних змагань візьме участь у всеукраїнських змаганнях з міні-футболу Спеціальної Олімпіади України.

У змаганнях серед учнів загальноосвітніх шкіл-інтернатів впевненим кроком, не програвши ні однієї гри, до перемоги йшла команда Миколаївської ЗОШ-інтернату № 3 Миколаївської обласної ради.

У підсумку проведених змагань призові місця розподілились наступним чином:

І місце – Миколаївська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів № 3 Миколаївської обласної ради;

ІІ місце – Антонівська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів Новоодеського району Миколаївської обласної ради;

ІІІ місце – Комунальний заклад «Загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів – центр загальної і профільної освіти та комплексної реабілітації» Миколаївської обласної ради.

Миколаївське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

 

Коментарі

коментарів