Кращі баскетболісти 3х3 серед юнаків та дівчат професійної освіти Черкащини

1146

Баскетбол – один із найпопулярніших ігрових видів спорту як у світі, так і у нашій країні. Заняття баскетболом допомагають формувати наполегливість, сміливість, рішучість, чесність, упевненість у собі.

6 березня у Черкаському професійному автодорожньому ліцеї відбулися фінальні змагання з баскетболу 3х3 серед дівчат і юнаків за програмою XVI Юнацьких спортивних ігор учнів закладів професійної (професійно – технічної) освіти області у 2020 році.  

У всіх команд було велике бажання – перемогти, тому гра тримала в напруженні всіх присутніх, була цікава та багата на яскраві  моменти. Серед дівчат брали участь переможці зональних змагань, вони вели вперту боротьбу за перемогу. I місце зайняла команда Золотоніський професійний ліцей. Почесне II місце посів Черкаський професійний автодорожній ліцей. III місце посіла Лисянський професійний аграрний ліцей.

Боротьба на майданчиках була запеклою, адже на цьому етапі змагань слабких команд вже не було. Кожен прагнув тільки перемоги. Серед юнаків в  запеклі боротьбі перемогу отримала команда господарів Черкаський професійний автодорожній ліцей. II місце дісталося команді Жашківський аграрно – технологічний ліцей. III місце Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів.

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками,медалями та дипломами.

Черкаське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спортуМіністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів