Відбулась нарада з питань організації та провведення спортивних заходів з регбі

1641

7 липня на базі столичного стадіону «Спартак» відбулась нарада з питань організації та проведення спортивних заходів з регбі у поточному році.

На нараді був присутній почесний гість – представник Посольства Франції в Україні, аташе з питань наукового та університетського співробітництва Сільвен Ріголле (Sylvain Rigollet), а також президент Київської міської федерації регбі України, директор ГО «Учбово-спортивна база «Спартак» – Максим Бобовик; представники Федерації ребгі України – перший віце-президент Георгій Джангирян, радник президента Олександр Свертока, голова Суддівської комісії Борис Корольов, голова Комітету по організації та проведенню змагань В’ячеслав Калитенко; президент ГО «Фонд розвитку дитячо-юнацького регбі в Україні» Леонід Дейнеко, а також суддя національної категорії Віктор Баранов та директор ДЮСШ «Авіатор» Ігор Кубанський. Серед запрошених гостей були присутні представники Київського міського відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Сергій Бобровник та Тетяна Іщук.

На нараді обговорили основні питання щодо організації та проведення спортивних заходів у вересні – листопаді 2020 року, можливості проведення спортивних змагань серед молоді з обмеженими фізичними можливостями, а також попередньо домовились про проведення спортивно-масового заходу серед учнів, що присвячений Міжнародному Дню учнівського спорту, якщо дозволятиме ситуація в країні.

Найприємнішою частиною зустрічі були привітання всіма присутніми ювіляра – Олександра Свертока (радник президента ФРУ). Було сказано безліч теплих побажань та вручені пам’ятні подарунки.

Колектив Київського міського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України приєднується до вітань та щиро бажає міцного здоров’я, яке дозволить відчувати все нові і нові враження від привітних зустрічей, подорожей і пригод, а минулі роки стануть не відміткою віку, а всього лише стажем мудрості і досвіду. Також висловлюємо слова вдячності за запрошення до участі у нараді та теплу зустріч.

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів