Про основи розвитку кар’єри дізнавались майбутні архітектори

684

27 жовтня Відділення НОК України в Донецькій області організувало черговий захід в рамках Всеукраїнського освітнього проєкту #OlympicLab, що впроваджується НОК України спільно з Coca-Cola Foundation.

Напрямок «Основи розвитку бізнесу та кар’єри» був презентований в Донбаській національній академії будівництва і архітектури студентському активу.

На початку зустрічі представники регіонального відділення відповідальний секретар Дмитро Подопригора та член Виконкому Відділення, начальник Донецького обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Ігор Нестеренко ознайомили з метою та завданнями проєкту, надали уявлення про олімпійський рух у світі та, зокрема, в Україні.

Почесним гостем став доктор технічних наук, професор кафедри прикладної екології, хімії і охорони праці, ректор Донбаської національної академії будівництва і архітектури Василь Кравець. Для багатьох студентів стало приємною несподіванкою, що очільник навчального закладу є майстром спорту міжнародного класу з боротьби самбо, багаторазовим чемпіоном України та бронзовим призером чемпіонату світу з боротьби самбо серед ветеранів. Василь Анатолійович охоче розповів про свій спортивний шлях та як спорт дисциплінував його і допомагав досягати мети в різних сферах діяльності. Особливу увагу він зосередив на необхідності розвиватись та удосконалювати свої здібності, навчатись, визначати інтереси, ставити цілі, будувати шляхи реалізації. Кожен студент отримав можливість поставити запитання та отримати компетентну відповідь.

На завершення відбулась фотосесія, усі учасники проєкту отримали подарунки та сувеніри від НОК України з відповідною символікою.

Донецьке обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів