Олімпійський день в закладах освіти Миколаївщини

1565

Миколаївське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України разом з регіональним відділенням Національного олімпійського комітету України в Миколаївській області оголошує проведення в закладах освіти усіх типів протягом травня-червня 2021 року різноманітних заходів в рамках відзначення ОЛІМПІЙСЬКОГО ДНЯ. Це можуть бути різноманітні види рухової активності: флешмоби, челенджі, спортивні змагання, фізкультурно-оздоровчі заходи тощо, фотовиставки, вікторини, онлайн-зустрічі з олімпійцями. Заходи можуть проводитися як шляхом спілкування, так і з використанням можливостей сучасних технологій в онлайн-режимі, з максимальним дотриманням карантинних вимог в умовах пандемії СОVID-19.

Метою проекту є популяризація фізичної культури, спорту, олімпійського руху, пропаганда здорового способу життя, а також підтримці українських спортсменів – учасників ХХХІІ Літніх Олімпійських ігор в Токіо. 

Терміни проведення: травень-червень 2021 року

Учасники заходу: учні та студенти закладів загальної середньої,  професійної (професійно-технічної), вищої та фахової передвищої освіти  Миколаївської області.

Форма та терміни звітування про проведення заходів: оперативну інформацію у довільній формі із зазначенням назви заходу, контингенту і кількості учасників, прізвищ та спортивних регалій видатних спортсменів та тренерів, якщо захід відбувався за їх участю, фото або відео-матеріали з хештегом #OlympicDay надсилати з 1 травня до 30 червня 2021 року на електронну пошту: noufvs@ukr.net

Найактивніші навчальні заклади отримують дипломи від НОК України.

Прохання до учасників: при розміщенні фотографій або відеоматеріалів зазначеного проекту у соціальних мережах використовувати хештег #OlympicDay

Миколаївське  обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України  

Коментарі

коментарів