Тернопільська «Галичанка-КЗ КДЮСШ» – переможець чемпіонату України з волейболу «Дитяча ліга»

978

Упродовж 1-5 червня 2021 року, у спортивному комплексі Західноукраїнського національного університету №1 тривав фінальний тур чемпіонату України з волейболу «Дитяча ліга» серед дівчат 2006 року народження. У змаганнях взяли участь 7 команд, а саме: «Галичанка-КЗ КДЮСШ» (м. Тернопіль), «Чернівецька-ОДЮСШ»(м. Чернівці), «Спортліцей» (м. Біла Церква), «ДЮСШ» (м. Ірпінь), «ЧОКДЮСШ-ДЮСШ» (м. Чернігів), «КЗ ХПКСП ХОР» (м. Харків), «ДОСКСП ім. С. Бубки» (м. Бахмут). Відтак, Тернопіль на цьому престижному турнірі представляли вихованки КЗ ДЮСШ з ігрових видів спорту ТМР (тренери-викладачі Людмила Борознова та Віктор Туркула).

За інформацією школи: «КЗ ДЮСШ Тернопіль-Ірпінь 3:0. Вийшли з групи з 1-го місця, де у playoff зустрілися з Чернівцями (2-е місце іншої підгрупи). У півфінальній зустрічі вихованки КДЮСШ з ігрових видів спорту здолали грізних суперниць з ОДЮСШ м. Чернівці з рахунком (3:0). І таким чином тернопільські волейболістки потрапили до фіналу, де боролися за почесне звання чемпіонок України. І у фіналі вихованки тренерів Людмили Борознової та Віктора Туркули довели, що вони найкращі! Це показала заключна гра чемпіонату України, яка гордо відповідала назві ФІНАЛ!!! Саме у фінальній грі зустрілися найсильніші команди України – «КДЮСШ з ігрових видів спорту ТМР» і команда Білої Церкви. З рахунком 3:0 були розставлені всі крапки над «і», і тернополянки здобули впевнену перемогу».

У складі команди «Галичанка-КЗ КДЮСШ» виступали: Голод Діана, Грицик Богдана, Туркула Вероніка, Сопотницька Каріна, Пекнич Вероніка, Гриняк Софія, Куліч Софія, Кіц Анастасія, Батіг Марта, Стечишин Софія, Ліщак Жанна, Бохняк Катерина з перемогою у чемпіонаті України з волейболу «Дитяча ліга», серед дівчат 2006 року народження.

Додамо також, що звання кращих гравців турніру у наступних номінаціях здобули: Кращий блокуючий – Леонова Вікторія (м. Бахмут); Кращий зв’язуючий – Голод Діана (м. Тернопіль); Кращий захисник – Туркула Вероніка (м. Тернопіль); Кращий нападник – Грицик Богдана (м. Тернопіль); Кращий діагональний – Савченко Христина (м. Біла Церква); MVP чемпіонату – Пекнич Вероніка ( м. Тернопіль).

Закриття змагань провели начальник управління розвитку спорту та фізичної культури ТМР Микола Круть та завідувач кафедри фізичної реабілітації і спорту ЗУНУ Роман Гах.

Тернопільське обласне відділення КФВС МОН України (з інформації управління фізичної культури та спорту ТОДА)

Коментарі

коментарів