Відомий спорстмен та заслужений майстер спорту України став гостем Олімпійської вітальні

512

14 вересня 2022 року, в рамках відзначення Олімпійського дня 2022 #OlympicDay#MoveForPeace!, відбулась онлайн зустріч «Олімпійська вітальня», яка організована Луганським обласним відділенням Національного олімпійського комітету України, Луганським і Донецьким обласними та Київським міським відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Гостем сьогоднішнього заходу був Іван Тарасович Гешко, відомий український спортсмен, заслужений майстер спорту України з легкої атлетики, чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м в приміщенні, учасник Олімпійських ігор в Сіднеї, Афінах та Пекіні, голова Відділення Національного олімпійського комітету України у Чернівецькій області. 

До заходу долучилось багато дітей і їх безпосередність задала тон спілкуванню. Іван Тарасович отримав багато питань про свою спортивну кар’єру, свої успіхи на спортивних аренах світу, свої перші досягнення, тренування, цілі та мрії. Пан Іван розповів багато цікавих історій зі свого спортивного життя. Так, свого часу він вів щоденник своїх тренувань, і, якщо підрахувати кількість кілометрів, що пробіг Іван Тарасович за своє життя, то ця дистанція дорівнюватиме відстані навколо Землі, а це 40 тис. км.

Загалом спілкування було досить жвавим, діти приймали дуже активну участь та задавали багато цікавих питань. І традиційно було обрано авторів найцікавіших питань, які отримають подарунки від Луганського обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

По завершенню зустрічі, Іван Тарасович побажав всім присутнім, особливо учням, всього найкращого, успіхів у навчанні, досягнення поставлених цілей і завжди ціленаправлено йти до своєї мети. Також він висловив щиру подяку нашим захисникам та свою впевненість у нашій спільній перемозі над ворогом.

Щиро вдячні за сьогоднішню зустріч, за те, що не зважаючи на скрутні часи, ми маємо можливість підтримувати дітей та один одного такими зустрічами, цікавими темами та гідними настановами. Тому що підтримка видатними спортсменами спорту в цілому, фізичної активності та військово-патріотичного виховання, навіть в онлайн форматі, є необхідними складовими у вихованні молодого покоління.

Дякуємо організаторам та всім учасникам за приємне спілкування. До нових зустрічей!

СЛАВА УКРАЇНІ! 

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів