Вручення подяк Міністерства освіти і науки призерці ВУСІ в Олімпійському коледжі ім І.Піддубного

581

Під час педагогічної ради в Олімпійському коледжі імені Івана Піддубного НУФВСУ відбулось нагородження Подяками Міністерства освіти і науки України легкоатлетки Софії Гордійчук і її тренера Олександра Анатолійовича Макарчука. Від імені Сергія Шкарлета та за дорученням голови Комітету з фізичного виховання і спорту МОН України Подяки вручив начальник Київського міського відділення КФВС МОН Сергій Бобровник за успішний виступ та гідне представлення України на Всесвітніх учнівських спортивних іграх U-15 (ISF U-15 World School Sport Games), а також особистий внесок в досягнення високих спортивних результатів учнівською збірною командою України. На Всесвітніх учнівських спортивних іграх в Белграді, де збірна України з великим відривом посіла перше загальнокомандне місце, Софія здобула срібло на дистанції 1500 метрів і показала результат 5.01:84 хв.

Сергій Бобровник привітав призерку, її тренера і педагогічний колектив Олімпійського коледжу. Він відзначив, що йому надзвичайно приємно бути сьогодні в стінах коледжу, де він в свій час пропрацював більше 10 років. Сергій Ілліч привітав колектив з нагородами, відзначив, що Олімпійський коледж завжди був і залишається колискою майбутніх олімпійців, переможців і призерів багатьох міжнародних змагань. Привітав всіх з прийдешніми новорічними святами і побажав справдження загальної для всіх українців мрії – нашої Перемоги! 

Дякуємо ЗСУ і всім нашим захисникам, що боронять небо і землю України, за можливість продовжувати під час війни підготовку, змагатися і перемагати нашим спортсменам, продовжуючи прославляти рідну Україну на міжнародній арені!

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів