Студентка ТНПУ ім. В. Гнатюка тріумфувала на Всеукраїнському майстерському турнірі «Кубок Києва»

381

Тернополянка Каріна Вовк стала кращою боксеркою серед жінок на Всеукраїнському майстерському турнірі серед чоловіків та жінок з боксу «Кубок Києва – 2023». Такі змагання провела нещодавно у столиці Київська міська федерація боксу України. 

Тернопільську обласну Федерацію боксу представляла на цих престижних поєдинках студентка ТНПУ імені В. Гнатюка Каріна Вовк. Спортсменка виступала у ваговій категорії 63 кг, де, посівши перше місце, здобула золоту нагороду, виконала норматив майстра спорту України з боксу та отримала кубок як краща боксерка турніру.

Каріна Вовк представляє Тернопільську обласну школу вищої спортивної майстерності та ФСТ «Динамо» України. Тренується під керівництвом Руслана Фірмана в спортивних клубах «Шкіряна рукавичка» і «Текстильник». Каріна є випускницею Тернопільської  ОДЮСШ з літніх видів спорту, навчається на факультеті фізвиховання Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка.

Як сказав тренер спортсменки Руслан Фірман, підсумовуючи виступ своєї вихованки: «Каріна показала дуже хороший і технічний бокс. Вона впевнено перемогла всіх своїх суперниць та посіла перше місце». 

Тернопільське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів