Відбувся Чемпіонат Київської області з гандболу серед дівчат 2010-2011 р.н.

400

31 березня 2023 року у м. Броварах на базі спортивного фахового коледжу відбувся Чемпіонат Київської області з гандболу серед дівчат 2010-2011 р.н., в якому взяли участь команди п’яти дитячо-юнацьких спортивних шкіл системи освіти області.

Учасників чемпіонату привітали почесні гості та організатори заходу: заступник голови Київської обласної військової адміністрації Віталій Власюк, президент Федерації гандболу України Андрій Мельник, начальник Київського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Анатолій Ільченко, начальник управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації Сергій Тимофєєв, директор Комунального закладу Київської обласної ради “Броварський спортивний фаховий коледж” Світлан Потрясаєва.

Проведення змагань є одним з кроків до залучення дітей до активних занять спортом, зокрема гандболом, а також можливістю відібрати кращих спортсменів для участі у фінальних змаганнях V літньої Гімназіади України з гандболу.

Юні гандболістки всіх команд показали хорошу ігрову майстерність, а найкращими стали спортсмени з Броварів та Сквири. Вони отримали дипломи та медалі відповідних ступенів.

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів