Народні депутати України – гості Олімпійської вітальні

327

30 березня гостями Олімпійської вітальні стали Народні депутати України Сергій Козир, Максим Ткаченко і Владлен Неклюдов.

До етеру долучились учні і вчителі загальноосвітніх навчальних закладів, спортсмени і тренери, студенти та викладачі закладів вищої освіти.

«Олімпійська вітальня» проводиться зусиллями Луганського обласного відділення Національного олімпійського комітету України, Луганського, Донецького обласних відділень та Київського міського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, за сприянням Булатової Марії Михайлівни, президента Олімпійської академії України, завідувача кафедри історії спортивного та олімпійського руху Національного університету фізичного виховання та спорту України, доктора педагогічних наук, професора, академіка Української академії наук.

На початку зустрічі до присутніх з вітаннями звернувся дворазовий Олімпійський чемпіон, веслувальник, байдарочник Олександр Максимович Шапаренко. Також хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів.

Сергій Козир, Максим Ткаченко і Владлен Неклюдов вихідці з Донбасу. З перших днів повномасштабного вторгнення надавали допомогу жителям Луганської та Донецьої областей. Дуже швидко стало зрозуміло, що допомоги потребують і жителі інших областей, і вони поставили за мету гуртування небайдужих людей задля допомоги переселенцям по всій країн та створили громадську організацію «ВПО України», яка об’єднує волонтерів та бізнес на загальнонаціональному рівні. 

Гості розповіли про свої юні роки і яку роль школа та спорт зіграли в їхньому житті, розповіли про здобутки і плани на майбутнє, подальшу допомогу та стійку впевненість у нашій загальній перемозі.

Назва їхньої громадської організації «ВПО України» має також і інший – більш глибокий зміст – Воля, Перемога, Об’єднання! Щиро віримо, що так і буде!

Висловлюємо велику подяку за небайдужість та таку потужну підтримку всіх, хто потребує допомоги по свій Україні.

Дякуємо організаторам за цікаві етери та гідних гостей.

Слава Україні!

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів