Четвертокласники Тернопільської школи №10 стали учасниками спортивного фестивалю «ВідкрийТЕ спорт. Шахи»

474

Спортивний фестиваль «ВідкрийТЕ спорт. Шахи» зібрав у четвертокласників Тернопільської ЗОШ №10 на цікавий і дуже неординарний захід, під час якого діти знайомилися з шахами. Причому, не лише знайомилися, а й особисто долучалися до цієї гри у різних її варіантах. Отож, під час заходу, який відкрила запальна спортивна розминка, школярі не лише змагались в ерудиції, а й в ігровій формі самі стали фігурами на великій шаховій дошці. 

Також вихованці шахового клубу від Тернопільської ДЮСШ №1 разом з тренером Валерієм Трембачем окремо проводили майстер клас з шахів, де діти мали можливість зробити свої перші ходи у шахах.

Організували такий пізнавальний, оригінальний і цікавий захід управління розвитку спорту та фізичної культури ТМР спільно з Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення та ТДЮСШ №1.

Партнери дійства: ПрАТ «Добра Вода» та Благодійний Фонд «Тернопіль».

Спортивна школа 1 – м.Тернопіль 24 березня в Тернопільська ЗОШ10 відбувся спортивний фестиваль “ВідкрийТЕ спорт. Шахи” .

У спортивному заході прийняли участь діти четвертих класів 

Всі фото від нашого фотографа Андрій Фігурський

Дякуємо нашим партнерам за постійну підтримку на наших заходах.

Організатори: Тернопільська міська рада , Управління розвитку спорту та фізичної культури ТМР та Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення разом з Спортивна школа 1 – м.Тернопіль.

Тернопільське обласне відділення(філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів