V літньої Гімназіади України з пляжного волейболу

658

В Києві на базі спортивного центру «Sunrise”, що є Центром олімпійської підготовки з пляжного волейболу, відбулось урочисте відкриття змагань V літньої Гімназіади України з пляжного волейболу. Для участі в змаганнях до столиці України завітали представники з 15 областей України і звичайно ж участь беруть команди з міста Києва. Змагання Гімназіади проводяться в двох вікових категоріях серед учнів і учениць 2005-2007 і 2008-2010 років народження. Переможці цих змагань представлять Україну на чемпіонаті Світу серед учнів, що відбудуться наприкінці травня в Ізраїлю.

Сьогодні боротьбу за головні нагороди розпочали 52 команди (25 команд дівчат і 27 команд юнаків), загалом 127 учнів і учениць, що представляють 78 закладів загальної середньої освіти України. 

Під час урочистого відкриття змагань школярів привітали і побажали успіхів, гарного настрою і перемоги кожному як і всій Україні: голова Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Вадим Стеценко, президент Української федерації учнівського спорту Роман Греба, голова відокремленого підрозділу Української федерації учнівського спорту в м.Києві, депутат Київської міської ради Олена Овраменко, директор Центру Олімпійської підготовки з пляжного волейболу Олег Савчук, головний спеціаліст відділу позашкільної освіти Департаменту освіти і науки Київської міської державної адміністрації Сергій Мельник, начальники відділень КФВС МОН м.Києва і Київської області Сергій Бобровник і Анатолій Ільченко. 

Розпочали церемонію відкриття змагань хвилиною мовчання, вшанувавши світлу пам’ять, відвагу і силу духу воїнів, полеглих, захищаючи нашу землю.

Змагання Гімназіади України стартували і триватимуть протягом трьох днів. 

Бажаємо успіхів і перемог кожній команді, гарного настрою і лише позитивних емоцій!

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів