Команда Києва – бронзовий призер Гімназіади України з шахів

1275

В місті Полтава з 6 по 9 квітня відбулись змагання V літньої Гімназіади України з шахів серед учнівської молоді 2008-2010 років народження, які проходили у приміщенні Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка. 

В змаганнях Гімназіади з класичних шахів участь взяли 7 команд з Полтавської, Дніпропетровської, Житомирської, Вінницької, Сумської, Київської областей і м.Києва. Переможці визначались як в особистій першості так і в командному заліку за результатами всіх членів команди.

Місто Київ на змаганнях представляли Торопцева Євгенія (Технічний ліцей м.Києва), Сіракова Маргарита (Ліцей «Інтелект»), Круць Григорій (Школа І-ІІІ ступенів №286 м. Києва), Барабанов Іван (НВК «Домінанта») та Бузинний Тимофій (Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №137 м.Києва).

Нашим дівчатам вдалося вибороти золото і срібло в особистому заліку. Євгенія Торопцева перемогла суперниць у всіх 7 турах і стала чемпіонкою V літньої Гімназіади України! Маргарита Сіракова стала срібною призеркою змагань, одержавши перемогу в 5 турах з 7-ми! 

Наші хлопці, хоча і не завоювали місця на п’єдесталі в особистій першості, але гідно боролися в кожному турі і їх результати дозволили команді стати бронзовим призером змагань Гімназіади України!

Вітаємо всю команду з бронзовими нагородами. Особливу подяку, хотіли б висловити тренеру Олександру Івановичу Рибченку, що супроводжував команду на змагання і готував до участі в кожному турі змагань! Крім того, саме завдяки йому наші учасники мали змогу прогулятися цікавими місцями Полтави і, навіть, відвідали Полтавський художній музей перед повернянням додому!

Висловлюємо слова подяки депутату Київської міської ради Федоренку Ярославу Юрійовичу за допомогу учнівській збірній команді м.Києва з шахів взяти участь у змаганнях!

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів