В Арбузинці відбулася нарада серед тренерів дитячих футбольних команд Миколаївщини

388

В смт Арбузинка відбулася нарада, яка об’єднала більше 50 тренерів дитячих футбольних команд Миколаївщини. Метою засідання була презентація положення проведення змагань з футболу серед дитячо-юнацьких команд Миколаївської області на кубок губернатора Віталія Кіма «Разом до Перемоги». Також за ініціативи учасників зібрання вирішили провести міні футбольний турнір серед дитячих тренерів, присвячений пам’яті Героя України Блохи Юрія.

Нараду проводили перший заступник голови Асоціації футболу Миколаївської області Олександр Балакін, голова Федерації футболу Арбузинської та Благодатненської ТГ Євгеній Травянко, голова комітету розвитку футболу Вадим Радіола, голова дитячо-юнацького комітету Людмила Діброва, голова науково-аналітичного комітету АФМО Сергій Куянов та провідний спеціаліст по роботі з дитячо-юнацькими школами Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання і спорту Євген Фішман.

Голова Асоціація футболу Миколаївської області Олександр Пасічний долучився до засідання онлайн, привітав усіх присутніх та побажав тренерам успіхів у їх нелегкій праці. Голова дитячо-юнацького комітету АФМО Людмила Діброва та її помічник Петро Пигида, змогли зібрати на цей кубок більш 70 дитячих команд – це найбільший за всю історію миколаївського футболу турнір за кількістю учасників. Також перед присутніми виступив голова науково-аналітичного комітету АФМО Сергій Куянов, презентувавши свою програму розвитку дитячо-юнацького футболу для тренерів.

Після учасники наради поклали квіти до пам’ятника воїнів загиблих під час російсько-української війни. А далі свою майстерність на футбольному майданчику продемонстрували дитячі тренери разом з командами військових та мерів.

Миколаївське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України 

Коментарі

коментарів