XIX Спортивні ігри школярів Волині з волейболу серед юнаків

420

В обласному центрі Волині завершився фінальний етап ХІХ Спортивних ігор школярів Волині з волейболу серед юнаків.

Переможці зональних змагань з 12 сільських, селищних і міських територіальних громад зібрались на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Небесної Сотні.

Під час урочистого відкриття учасників та їх вчителів привітали:

начальник управління освіти і науки Волинської ОДА — Наталія Матвіюк, начальник Волинського обласного відділення (філії) КФВС МОН України — Олександр Манахін, перший заступник голови відділення НОК України у Волинській області, депутат Волинської обласної ради — Віктор Галан-Влащук, заступник голови відділення НОК України у Волинській області начальник Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ім. Героїв Небесної Сотні, полковник — Павло Боснюк

За підсумками жеребкування всі команди були розподілені на чотири групи, переможці в яких виборювали з 1 по 4, команди які посіли відповідно 2 та 3 місця боролись за 5-8 та 9-12 місця.

Змагання відбувались у рівній і захоплюючій боротьбі, в якій кожна команда проявила високу спортивну майстерність. Слід зазначити що із 12 команд фіналістів, 8 команд представляли учні ЗЗСО з сільських і селищних територіальних громад, а лише 4 команди з міських громад, зокрема міста Луцьк та Ковель.

За підсумками змагань за програмою ХІХ Спортивних ігор школярів Волині перемогу вибороли школярі Датинського ліцею Велимченської сільської ради, друге місце виборола збірна команда Камінь-Каширської територіальної громади, третє місце за учнями шкіл Сошичненської сільської територіальної громади.

Наступні місця посіли школярі Боратинської, Заболоттівської, Городищенської, Луцької, Ковельської, Горохівської, Люблинецької, Іваничівської та Устилузької територіальних громад.

Переможці та призери ХІХ Спортивних ігор школярів Волині нагороджені грамотами Волинського обласного відділення (філії) КФВС МОН України та медалями ВНОК України у Волинській області.

Волинське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів