Розпочались зональні змагання V літньої Гімназіади України з футболу серед юнаків

605

19 квітня розпочались зональні ігри V літньої Гімназіади України з футболу серед команд юнаків – зона 3. Змагання триватимуть три дні, до 21 квітня.

На футбольному полі спеціалізованої школи «Перспектива» №194 зустрілись дві команди м. Києва, Київської та Сумської областей, загалом 72 учні, які представляють 26 закладів загальної середньої освіти України.

Відкрили зональні змагання начальник Київського міського відділення КФВС МОН Сергій Бобровник, головний спеціаліст відділу спорту управління фізичного виховання і спорту Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Максим Чос, який є головним суддею даних змагань, та перший віце-президент Асоціації футболу міста Києва Віктор Старовойт.

Першу гру з рахунком 2:0 зіграли команди м. Київ-1 та Сумської області, на користь столичної команди. Друга гра – команди м. Київ-2 та Київської області завершилась з рахунком 1:0, на користь команди м. Київ-2.

Висловлюємо щирі слова подяки за гостинність спеціалізованій школі «Перспектива» №194 на чолі з Віталієм Косачевичем та Оболонській районній в м. Києві державній адміністрації за сприяння у проведенні V літньої Гімназіади України з футболу.

Київське міське відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів