У ТНМУ ім. І. Горбачевського студенти демонстрували свої здобутки у найінтелектуальнішому виді спорту 

654

Турнір із шахів відбувся у Тернопільському національному університеті імені Івана Горбачевського. Організував захід Студентський парламент ТНМУ. Як переконані організатори, популяризація шахів серед студентів є важливим кроком до підвищення рівня розвитку молоді та створення умов для їхнього успіху в майбутньому.

Після попередньої реєстрації в онлайн-формі участь у змаганнях взяли понад 50 представників різних факультетів університету. Турнір тривав 4 години, учасники були надзвичайно захоплені грою. 

Перемогу здобули та були нагороджені медалями, грамотами та призами: 1 місце – Назарій Мельничук; 2 місце – Антон Комар; 3 місце – Abdul Moses.

«Надзвичайно вразив чималий ажіотаж серед студентів і велика кількість зареєстрованих. Це підтверджує те, що проведення з турніру з шахів є дійсно цікавим дозвіллям для студентів», – поділився своїми враженнями один з організаторів турніру Святослав Флінта.

Голова Студентського парламенту ТНМУ Олександр Мехедок доповнив свого колегу: «Дякуємо усім учасникам змагань за активну участь. Сподіваюсь, що організація цього турніру залишила лише приємні враження для гравців, і в подальшому вони будуть зацікавлені в участі у подібних заходах», – інформує Софія Берегуляк.

Світлини надав Студентський парламент ТНМУ.

Тернопільське обласне відділення(філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів