У Києві відбулись змагання XVIII літньої Універсіади Києва з плавання

843

26 квітня 2023 року в спорткомплексі Київського національного університету будівництва і архітектури відбулись змагання XVIII літньої Універсіади Києва з плавання.

Всього у змаганнях взяли участь понад 70 студентів з одинадцяти столичних вишів.

Учасники змагались на дистанціях в 50 м в програмах брас, батерфляй, на спині, вільний стиль та комбінована змішана естафета 4х50 м.

Потужну допомогу у проведенні змагань надали тренери-викладачі кафедри фізичного виховання і спорту університету: старший викладач,  кандидат у майстер спорту з плавання Россипчук Ігор, старший викладач, заступник завідувача кафедри зі спортивно-масової роботи Войтенко Оксана та старший викладач, майстер спорту з плавання, тренер збірної команди КНУБА з плавання та головний суддя Спартакіади ЗВО м. Києва з плавання Геря Олена, а також студенти 4 курсу спеціальності 017 «Фізична культура і спорт», які були секундометристами.

Перед відкриттям змагань була вшанована пам’ять загиблих у наслідок збройної агресії російської федерації. Відкрив Універсіаду з плавання начальник Київського міського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Бобровник Сергій, привітавши учасників змагань та побажавши успішних запливів та вдалих виступів. Також він подякував кафедрі фізичного виховання і спорту КНУБА на чолі з Шамичем Олександром за допомогу у проведенні цих змагань.

Щиро вітаємо переможців та призерів XVIII літньої Універсіади Києва з плавання та від усього серця зичимо нових впевнених перемог.

Висловлюємо слова вдячності ректору Київського національного університету будівництва і архітектури Кулікову Петру за гостинність та популяризацію фізичного виховання та спорту серед студентської молоді.

Київське міське відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів