Визначились призери Універсіади Києва з бадмінтону

436

23 квітня Національний медичний університет імені О.О. Богомольця приймав змагання Універсіади Києва з бадмінтону. 

Під час урочистого відкриття змагань студентів і представників команд привітали начальник Київського міського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Сергій Бобровник та завідувач кафедри фізичного виховання і здоров’я НМУ Богомольця Юрій Щербина, що передав студенству вітання від ректора університету Юрія Леонідовича Кучіна і побажав успішних змагань всім командам. 

В командних змаганнях з бадмінтону участь брали 8 команд з 7 закладів вищої освіти Києва, кожна з яких складалася з 2 студентів і 2 студенток. Кожна команда змагалася в чоловічому і жіночому одиночних і парних розрядах, а також в міксті.

За результатами змагань 1 місце виборола команда Національного університету фізичного виховання і спорту України, 2 місце вибороли студенти Київського національного університету імені Тараса Шевченка, а 3 місце посіла команда-господарі майданчика – Національного медичного університету імені Богомольця.

Щиро вітаємо переможців і призерів змагань. Найкращі команди зможуть взяти участь у змаганнях XVIII літньої Універсіади України з бадмінтону, що відбудеться вже у середині травня.

То ж зичимо командам успішної підготовки до всеукраїнських змагань. Дякуємо всім учасникам змагань і їх тренерам-представникам за участь в змаганнях. Щира подяка ректору університету Юрію Леонідовичу Кучіну та колективу кафедри фізичного виховання і здоров’я НМУ Богомольця на чолі з Юрієм Щербиною за створені умови для проведення змагань!

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів