Фінал ХХ Чемпіонату Києва з футзалу серед студентських команд ЗВО

299

27 квітня 2023 року в спорткомплексі Київського національного університету будівництва і архітектури відбувся фінал ХХ Чемпіонату  м. Києва з футзалу серед студентських команд ЗВО. У фінальному матчі зустрілися команди господарів залу та Національного університету харчових технологій.

Розпочались змагання в березні і всього у них взяли участь 8 збірних команд ЗВО.

Напередодні були зіграні півфінальні матчі. В першому півфіналі – НУХТ впевнено переграв НУБІП –  6:1. В другому півфіналі боротьба була між командами КНУБА та НТУУ «КПІ ім. І. Сікорського» з результатом 4:2 на користь КНУБА.

І вже 27 квітня на полі зустрілись фаворити цьогорічних футзальних змагань – НУХТ та КНУБА. Підтримати свою команду у фінальному протистоянні прийшли ректор КНУБА Петро Куліков та завідувач кафедри фізичного виховання і спорту Олександр Шамич.

Перед відкриттям фінальних змагань чемпіонату хвилиною мовчання була вшанована пам’ять захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

В результаті напруженої гри, перемогу здобула команда КНУБА з рахунком 3:2. Керівник команди Олексій Кузнецов, який сьогодні був визнаний кращим тренером команди.

Нагороджували команди Вадим Місюра – президент Футбольної асоціації студентів Києва, Сергій Бобровник – начальник Київського міського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Руслан Хоботов – Голова федерації футзалу м. Києва, Віктор Старовойт – президент Асоціації футболу м. Києва та Олександр Трофименко – заступник голови Київської організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Вітаємо переможців та зичимо впевнено йти до поставленої мети, до подальших впевнених перемог.

Висловлюємо слова вдячності ректору Київського національного університету будівництва і архітектури Петру Кулікову, завідувачу кафедри фізичного виховання і спорту КНУБА Олександру Шамичу та президенту Футбольної асоціації студентів м. Києва Вадиму Місюрі за залучення студентської молоді до регулярних занять футзалом і його популяризацію.

Київське міське відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів