«Олімпійське лелеченя»  на Тернопільщині

795

Школярі із Білобожницької громади, що на Тернопіллі, стали учасниками Першого етапу Всеукраїнського спортивно-масового проєкту НОК України серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя» 

Змагання Першого етапу Всеукраїнського спортивно-масового проєкту НОК України серед дітей та юнацтва «Олімпійське лелеченя» відбулися на базі Джуринського опорного закладу, вперше в Білобожницькій громаді, що на Тернопільщині. Участь у спортивному заході взяли 7 команд громади, а це більше 80 школярів. Насичена програма складалась із трьох частин: спортивної, освітньої та культурної. Боротьба була запеклою,але справедливою, і на кожному етапі лідирували різні команди.

За результатами змагань перше місце посіла команда Буданівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, друге розділили між собою три заклади: Джуринський опорний заклад, Палашівська філія та команда Звиняцької гімназії, третє – Косівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Джуринськослобідківська філія Джуринського опорного закладу та Ридодубівська гімназія.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту та подарунками від осередку НОК України в Тернопільській області. Однак головною нагородою для всіх юних Олімпійців, як інформує НОК України в Тернопільській області, стали безліч позитивних емоцій, незабутніх вражень, усвідомлення того, що заняття спортом – невід’ємна, важлива частина життя кожного, хто турбується про своє здоров’я, цікавиться здобутками видатних спортсменів у різних видах спорту та підтримує гасло «У здоровому тілі здоровий дух!». Змагання проводилися з метою популяризації здорового способу життя, залучення дітей до систематичних занять фізичною культурою і спортом, організації змістовного дозвілля на території Білобожницької територіальної громади.

«Дякуємо ЗСУ за мирне небо над головою наших дітей та можливість провести цей захід», – наголошують учасники змагань та представники НОК України в Тернопільській області.

Тернопільське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів