У Києві відбувся Чемпіонат України серед студентів з гирьового спорту

798

В спорткомплексі Національного університету біоресурсів і природокористування України 29-30 квітня відбулись змагання Чемпіонату України серед студентів закладів вищої освіти з гирьового спорту за правилами Союзу гирьового спорту.

Під час урочистого відкриття змагань учасників і їх тренерів привітали голова Наглядової ради НУБІП України, доктор політичних наук, професор Микола Володимирович Томенко, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку НУБІП України – професор Сергій Миколайович Кваша та головний суддя змагань, суддя міжнародної категорії, МСМК Віталій Віталійович Андріяш.

Участь у змаганнях з гирьового спорту взяли 89 студентів і 41 студентка з 6 регіонів України, що представляли 17 закладів освіти України. Учасники виконували підняття гирі у ривку з довільною зміною рук.

Найбільшу кількість підйомів гирею вагою 32 кг серед чоловіків  продемонстрував у ваговій категорії до 95 кг студент НУБІП України – Кульківський Володимир!

Місто Київ на змаганнях представляли студенти з 5 закладів вищої освіти: Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Національної академії внутрішніх справ, Військового інституту комунікацій і інформатизації імені Героїв Крут, Національного університету оборони України імені Івана Черняховського  та Національного університету біоресурсів і природокористування України.

І – Житомирський військовий інститут імені С. П. Корольова (м. Житомир);

ІІ – Військовий інститут Київського національного університету імені Т. Шевченка (м. Київ);

ІІІ – Національний університет біоресурсів і природокористування України
(м. Київ).

За підсумками ж виступів команд ЗВО командні місця серед регіонів України:

І – м. Київ;

ІІ – м. Житомир;

ІІІ – м. Львів.

Щиро вітаємо переможців і призерів змагань і всіх учасників, що брали участь в змаганнях з продемонстрованими результатами і покращенням особистих досягнень!

Слова подяки висловлюємо керівництву Національного університету біоресурсів і природокористування України за постійну підтримку і розвиток студентського спорту та створені умови для організації і проведення змагань!

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів