Волинь зустрічає друзів

457

У м. Луцьку, на базі  КЗВО «Луцький педагогічний коледж» Волинської обласної ради, відбувся традиційний ХХХ-й ювілейний турнір з волейболу серед дівчат «Волинь зустрічає друзів».

У турнірі взяли участь не тільки команди з Волині, приїхали й гості з навчальних закладів Тернополя, Бродів та Білої Церкви. 

Учасників змагань та їх тренерів привітали голова Волинь обласної ради, очільник Федерації волейболу області, керівник відділення НОК України у Волинській області Григорій Недопад, начальник Волинського обласного відділення (філії) КФВС МОН України Олександр Манахін, т.в.о. начальника управління у справах молоді та спорту ОДА Тетяна Грицук, керівник Луцького педагогічного коледжу Петро Бойчук та директор департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий.

В результаті цікавої боротьби перше місце посіли волейболістки Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи, друге та третє місця за представницями КЗВО «Луцький педагогічний коледж» Волинської обласної ради та Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу.

Переможці та призери змагань нагороджені кубками, дипломами, медалями та цінними подарунками від організаторів змагань.

Вітаємо переможців турніру.

Волинське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів