На Київщини триває фізкультурно-оздоровчий захід «Учнівська ліга «Здорова Україна»

896

В закладах загальної середньої освіти Київської області продовжується реалізація пілотного проєкту – обласного фізкультурно-оздоровчого заходу «Учнівська ліга «Здорова Україна», який проводиться Департаментом освіти і науки, Управлінням молоді та спорту Київської обласної державної (військової) адміністрації та Київським обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту за сприяння Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та триватиме до червня 2023 року.

На даний час, в 7 районах області проходять перший, другий та третій етапи заходу – «Ліга дружніх», «Ліга сміливих» та «Перша ліга».

Так, у 27-ми активностях «Ліги дружніх» взяло участь 16412 учнів з 236 закладів загальної середньої освіти (1217 класів, 2184 команди).

В 18-ти активностях «Ліги сміливих» взяло участь 3356 учнів, які представляли 72 заклади-партнери (428 команд).

В «Першій лізі» взяло участь 1897 учнів з 270 команд.

Найбільш активно проходять заходи проєкту в Білоцерківському, Бучанському, Броварському, Вишгородському та Обухівському районах. Наймасовіше провели «Першу лігу» Рокитнянська, Бородянська та Димерська громади області.

Київське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів