Визначився переможець Кубку ректора ТНМУ ім. І. Горбачевського з футболу

318

У спортивному комплексі Тернопільського національного медичного університету імені Івана Горбачевського відбувся Кубок ректора з футболу 2023. Ініціатором турніру став Студентський парламент ТНМУ. Загалом у змаганнях взяли участь 8 команд зі всіх факультетів. Як ідеться на сторінці вишу у соцмережах, особливо запеклими були фінальні турніри, під час яких команди боролися за призові місця. 

Переможцем стала команда «Реал МЕДрід» (4-й курс медичного факультету), 2 місце виборола команда шостого курсу, 3 місце посіли представники спеціальності «Фізична реабілітація», 4 місце дісталося команді п’ятого курсу медичного факультету. 

Найкращим гравцем став учасник команди шостого курсу Андрій Савчук.

«Варто відзначити вболівальників команди «Реал МЕДрід», які не шкодували енергії, оплесків і підбадьорливих вигуків, щоб підтримати своїх улюбленців», – наголошується у дописі. 

Окрему подяку організатори висловлюють загону швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України за допомогу в організації медичного супроводу, до складу якого входять студенти ТНМУ. Слова подяки від оргкомітету і для декана медичного факультету – професора Петра Лихацького за урочисте нагородження переможців!

Нагадаємо, що перший традиційний Кубок ректора з футболу серед студентів відбувся в 2016 році.

Світлини Миколи Василечка.

Тернопільське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів