Обласний етап Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю серед учнів “Козацький гарт” на Київщині

785

11 травня 2023 року в м. Біла Церква Київської області відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю серед учнів України «Козацький гарт», який проводився Київським обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України спільно з федерацією легкої атлетики Київської області та Центральною дитячо-юнацькою навчально-спортивною базою «Трудові резерви».

Кращі команди районів Київщини змагалися у естафетах та конкурсах за оновленою програмою Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю «Козацького гарту». Змагальна програма заходу складалася з чотирьох рубежів: естафета з перешкодами, валуни, дартс та футболінг.

Урочисте відкриття фестивалю прикрасив чудовий виступ зразкового ансамблю танцю «Суцвіття» з запальним “Гопаком”.

В запеклій боротьбі, перше місце зайняла команда Борівського академічного ліцею Фастівської міської ради, другими стали учні Центру національно-патріотичного виховання Броварської міської ради, трете місце поділили команди Іванківського ліцею Іванківської селищної ради та ліцею №1 Гостомельської селищної ради Бучанського району. 

Всі учасники були нагороджені дипломами відповідних ступенів та пам’ятними значками, а переможці – кубками відповідно до зайнятих місць.

Київське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів