У Києві завершились зональні змагання XVIII літньої Універсіади України з футболу

473

18 травня 2023 року у м. Києві завершились зональні змагання XVIII літньої Універсіади України з футболу серед чоловічих студентських команд. 

Завершення змагань поєдналось сьогодні з Днем Вишиванки. Нині в День Вишиванки школярі, студенти та дорослі одягають вишиванку та йдуть в ній у звичайних справах. Разом із тим,  це свято має глибокий зміст. По всьому світу об’єднуються українці в одній ідеї та показують, що мають власну само- ідентифікацію та національний код. Вітаємо зі святом!

В святковому настрої команди розпочали ігри за вихід у фінал. 

Першу гру відіграли команди:

НУБіП (м. Київ) – СумДУ (Сумська область). Дві футбольні команди влаштували захоплююче протистояння. Не шкодуючи зусиль кожна мить гри була напруженою і непередбачуваною, кожен гравець вніс свій вклад. Гра закінчилась з рахунком 4:4. 

В другій грі зустрілися команди:

ДТЕУ (м. Київ) – НУ “Чернігівський колегіум” ім. Т.Г.Шевченка (Чернігівська область). У захоплюючій грі команди зіткнулися на полі, викликавши емоційний підйом. Їхня гра була вражаючою, демонструючи професіоналізм, вміння та бажання перемогти. Напружено-емоційна гра закінчилась рахунком 3:1 на користь ДТЕУ (м. Київ). 

За результатами змагань вийшли до фіналу:

  1. Команда Державного торговельно-економічного університету (ДТЕУ) м. Києва.
  2. Команда Національного університету “Чернігівський колегіум” ім. Т.Г.Шевченка, Чернігівська область.

Загалом, всі команди виявили неймовірні вміння та стійкість, продемонстрували високу якість гри, використовуючи різноманітні тактичні прийоми та стратегії.

Бажаємо командам футболістів у фінальних іграх великих досягнень та незабутніх моментів на полі! Нехай ваша гра буде повна енергії, вміння та впевненості!

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів