Всеукраїнські змагання серед учнів старше 15 років з перетягування канату

676

20 травня 2023 року в м. Києві Київський військовий ліцей імені Івана Богуна приймав всеукраїнські змагання серед учнів 15-17 років з перетягування канату.

Участь у змаганнях взяла 21 команда (16 команд – юнаків, 5 команд – дівчат). Учасники змагань представили 5 регіонів України (Київську, Чернігівську, Житомирську, Дніпропетровську, Луганську області) та м. Київ. Загалом, 140 учасників з 13 закладів освіти.

Під час урочистого відкриття змагань Заслужений академічний ансамбль пісні і танцю Збройних сил України привітав гостей і учасників заходу своїм виступом. З вітальними словами до учасників заходу звернулись Герой України, генерал-майор ЗСУ, начальник Київського військового ліцею імені Івана Богуна Ігор Гордійчук, голова Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Вадим Стеценко,  президент Федерації найсильніших атлетів України і перетягування канату Володимир Кіба та Андрій Тетерук, голова наглядової ради Федерації найсильніших атлетів України і перетягування канату, ветеран АТО. Крім того, хвилиною мовчання всі присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів за свободу і незалежність нашої держави.

Під час змагань, не дивлячись на конкуренцію та змагальний процес, панувала дружня атмосфера. Змагаючись учасники заходу, демонстрували командну роботу, свою силу, витримку, стійкість та характер переможців. Всі учасники змагань показали неймовірну силу та витривалість.

Переможцями змагань стали:

Серед команд дівчат: 

1 місце – Київський військовий ліцей імені Богуна (м. Київ);

2 місце – Звягельський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою (Житомирська область);

3 місце – Фаховий коледж Київської муніципальної академії естрадного та циркового мистецтв (м. Київ).

Серед команд юнаків: 

1,2, 3 місця посіли команди Київського військового ліцею імені Богуна (м. Київ).

Щиро вітаємо всіх переможців і призерів змагань. Бажаємо подальших досягнень та нових перемог!

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

 

Коментарі

коментарів