Майбутнє країни – її діти

1030

В рамках святкування Дня захисту дітей, 150-річчя Краматорська відбулася низка цікавих заходів для наймолодших мешканців міста. Чудові спортивні змагання, ігри, розваги, конкурси, яскраві театральні дійства проходили протягом тижня у Краматорську. Громадські організації, підприємства, міська влада і всі небайдужі до майбутнього нашої країни люди, намагалися створити життя малечі в ці дні ще більш цікавим.

Якби хотілося нам, дорослим, зазирнути, хоча б на мить, краєчком ока, в дитячі мрії, побачити майбутнє, але це неможливо, це тільки їх дитинство, а від нас залежить, щоб воно було незабутнім, яскравим, безмежним!

Напередодні свята працівники Донецького обласного відділення (філії) КФВС МОН України відвідали міський дитячий садок №56 «Сонечко» (завідуюча Засухіна В.В.). Вихованці цього дошкільного закладу неодноразово ставали переможцями спортивних змагань серед дитячих садків міста, бо значну увагу колектив закладу приділяє фізичному розвитку дітей, постійно облаштовуючи дитячий садок спортивними та ігровими майданчиками, прагне зробити його затишним, приємним для перебування малечі.

У рамках співпраці, з побажаннями міцного здоров’я, успіхів у навчанні, працівники Донецького обласного відділення (філії) КФВС МОН України вручили випускникам дитячого садка №56 пам’ятні подарунки.  Дітлахи, в свою чергу, підготували для батьків і почесних гостей чудове свято.

Згодом будуть інші свята, але вже у школі. Та цей перший свій бал дітки не забудуть ніколи. Чудове свято прощання з дитячим садочком надовго залишиться в серцях вихованців дошкільного закладу.

Донецьке обласне відділення КФВС МОН України

Коментарі

коментарів