Вікенд до Дня захисту дітей – радість та підтримка в часи війни

373

На минулих вихідних у столичному спортивному комплексі «Kyiv Racket Sports Park» відбувся Фізкультурно-оздоровчий захід «Вікенд до Дня захисту дітей»,  присвячений Міжнародному дню захисту дітей. Організаторами заходу виступив Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

На захід прийшло понад 100 дорослих та дітей. Це були вчителі з різних шкіл, які супроводжували школярів, а також батьки, які привели своїх дітей. Усі вони мали можливість прийняти участь в різних цікавих секціях: пограти на професійних кортах у бадмінтон, настільний теніс, спробувати падел-теніс, скеледром, відвідати конюшню та міні-зоопарк, що  знаходились поруч, взяти участь у різних майстер класах та подивитись виступи різних артистів. Діти з радістю брали участь в різних конкурсах, де могли заробити лотерейні білети та мати шанс виграти чудові призи на пам’ять.

В концертній програмі були виступи гімнасток «Школи Дерюгіних», Софії Угорової, Бенду 7TEEN`S, Маши Данілової, Дмитра Волканова та ПАРАДІЗ з піснею «Гімн ПЕРЕМОГИ». Вони створювали запальну та приємну атмосферу радості та позитиву. Маленьких гостей заходу підбадьорювали супер-герої та грали з ними у різні ігри. Це було неймовірно захоплююче для дітей, адже вони мали можливість почувати себе справжніми героями.

Всі без виключення учасники заходу отримали незабутні емоції.

Висловлюємо щиру подяку організаторам «Вікенду» за їхню турботу та підтримку українських дітей під час війни. Такі заходи не лише роблять їхнє життя яскравішим та щасливішим, але й дають їм віру в майбутнє. Бажаємо, щоб такі ініціативи продовжувалися та знаходили все більше підтримки серед громадськості, аби наші діти завжди відчували любов та підтримку навколо себе.

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів