Кубок України з пляжного футболу серед ЗВО відбувся у Києві

391

З 9 по 13 липня стадіон пляжного футболу «Гідропарк Арена» в Києві приймав змагання Кубку України з пляжного футболу серед жіночих і чоловічих команд закладів вищої освіти, організовані Всеукраїнською футбольною асоціацією студентів та Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України. Участь в змаганнях взяли команди вишів з 4 областей України.

Команди грали впродовж чотирьох днів за коловою системою. Серед жінок в боротьбі зійшлися представниці Сумського державного університету, Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» та київських вишів Національного університету біоресурсів і природокористування України і Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Серед чоловічих команд за кубок переможця змагалися студенти Національного університету харчових технологій, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Національної академії внутрішніх справ та Сумського державного університету.

Кожна з ігор як серед дівчат, так і серед чоловіків була насиченою цікавими ігровими моментами, емоціями і боротьбою до останньої хвилини гри. За результатами зіграних матчів призові місця між командами розподілились наступним чином:

Серед жіночих команд І місце посіла збірна команда Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Срібними призерками Кубку України стала збірна Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Третє місце розділили команди Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького і Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Серед чоловічих команд місця п’єдесталу посіли команди київських вишів: І місце – Національний університет харчових технологій, ІІ місце –  Національний університет біоресурсів і природокористування України, ІІІ місце – Національна академія внутрішніх справ.

Під час урочистого нагородження призерів і переможців Кубку України з пляжного футболу привітав студентські команди і відзначив їх клас гри і жагу до перемоги в.о. президента Всеукраїнської футбольної асоціації студентів Роман Греба. Участь в нагородженні також взяли виконавчий директор ВФАС Артур Горін, начальник Київського міського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Сергій Бобровник, головний тренер збірної України з пляжного футболу Микола Костенко та головний суддя змагань Максим Чос.

Крім власне нагородження команд, відбулось нагородження і кращих гравців Кубку України у номінаціях.

Переможцями у номінації «Кращий бомбардир» стали        

серед  дівчат – Марія Бенедік (КНУ Шевченка)

серед чоловіків – Олег Сіренко (НУБіП України).

Переможцями у номінації «Кращий воротар» стали

серед дівчат – Ліза Гоник (ЧНУ імені Богдана Хмельницького)

серед чоловіків – Дмитро Клименко (СумДУ).

Переможцями у номінації «Кращий гравець» стали  

серед дівчат – Юлія Поберій (НУ «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка»

серед чоловіків – Андрій Пашко (НУХТ).

Щиро вітаємо команди призерів і переможців змагань і зичимо подальших успіхів і нових перемог попереду!

Дякуємо Збройним силам України за створену можливість проведення змагань і участі в них студентів, завдяки їх сміливості, рішучості і щоденного захисту наших життів!

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів