Відбулось засідання виконкому Футбольної асоціації студентів Києва

281

Напередодні вихідних відбулось засідання виконкому Футбольної асоціації студентів Києва. Засідання проходило в онлайн режимі під головуванням президента ФАСК Вадима Місюри. Долучився до участі в ньому в якості віцепрезидента ФАСК і начальник Київського міського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Сергій Бобровник.

Участь в засіданні взяв весь керівний склад ФАСК, а також тренери-викладачі футбольних і футзальних чоловічих і жіночих студентських команд. Впродовж засідання було підведено підсумки чемпіонатів ФАСК сезону 2022-2023 років, привітали також команди, що стали срібними призерами чемпіонатів Європи серед університетів – чоловічу збірну Державного торговельно-економічного університету з футболу (25.06-02.07.2023, м.Тірана, Албанія) та жіночу збірну команду Українського державного університету імені Михайла Драгоманова з футзалу (18-26.07.23, м.Спліт, Хорватія) – які є нашою гордістю і прикладом для інших!

Основною ж темою обговорення стало формування Регламентів змагань чемпіонатів м.Києва з футболу і футзалу на 2023-2024 роки. Разом з тренерами обговорили і затвердили правки, що будуть внесені до регламентів даних змагань. Збільшили кількість студентів з інших університетів, що можуть входити до складу певного ЗВО, також прийняли можливим участь студентів з інших регіонів України, обговорили терміни проведення чемпіонатів, що будуть більш зручними для студентів і дозволять завершити чемпіонати до початку всеукраїнських змагань. Всі ці зміни, на думку керівництва ФАСК, дозволять зберегти і більше активізувати саме студентський футбол і футзал, дозволять більшій кількості команд брати участь в змаганнях.

Ще одним з важливим пунктів засідання стало проведення Звітно-виборчої конференції ФАСК, що повинна відбутися в поточному році. Датою її проведення було визначено 5 жовтня і обрано спеціальну робочу групу з підготовки, організації і проведення Звітно-виборчої конференції. Кандидати на посаду президента ФАСК можуть подати всі необхідні документи за 30 днів до її проведення. Тож детальніше з інформацією про проведення ЗВК можна буде ознайомитись на сайті Футбольної асоціації студентів Києва.

Щиро дякуємо команді ФАСК на чолі з Вадимом Місюрою за чудову роботу з організації і проведення студентських змагань з футболу і футзалу, особливо останніми роками під час воєнного стану! Вдячні за плідну співпрацю і сподіваємось на її продовження наступного навчального року.

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

Коментарі

коментарів