Українські спортсменки – срібні призери чемпіонату Європи з футзалу серед студентів

434

9 серпня в стінах Українського державного університету імені Михайла Драгоманова урочисто привітали та нагородили жіночу команду студенток-спортсменок, які стали срібними призерами  Чемпіонату Європи з футзалу EUSA – European University Sports Association у Спліті, Хорватія. Це стало справжньою подією для університетської спільноти України.

Урочисту зустріч відкрив проректор УДУ імені Михайла Драгоманова та виконавчий директор Київського міського відділення Національного олімпійського комітету України, Ростислав Драпушко, який представив футбольну команду спортсменок, тренерів та почесних гостей і привітав всіх присутніх від Національного олімпійського комітету України.

Привітальним словом розпочав Андрущенко Віктор Петрович, ректор Університету. Висловив свої сердечні вітання та глибоку вдячність команді спортсменок та їх тренерам – Руслану Мішаровському, Мар’яну Марущаку, кандидатам педагогічних наук, доцентам кафедри футболу та Олександру Ратичу інструктору Центру студентського спорту УДУ імені Михайла Драгоманова за вражаючі досягнення на міжнародній арені. Віктор Петрович, після промови, урочисто перейшов до нагородження.

Роман Греба, президент Всеукраїнської футбольної асоціації студентів привітав студентську команду, педагогічний колектив Університету та вручив ректору Андрущенку Віктору Петровичу Почесну відзнаку від Всеукраїнської футбольної асоціації студентів. 

До вітання долучились Олексій Михайличенко, завідувач кафедри футболу, олімпійський чемпіон, легендарний гравець  ФК “Динамо” Київ; Вадим Мисюра, президент Футбольної асоціації студентів м. Києва; Артур Горін, виконавчий директор ВФАС; Олексій Тимошенко, декан факультету фізичного виховання, спорту та здоров’я Університету; Іван Горбачук, голова профспілки Університету та Сергій Бобровник, начальник Київського міського відділення Комітету ФВС МОН України.

  Приємною несподіваністю на нагородженні стала присутність батька двох футболісток, Софії та Дар’ї – Ковшика Михайла Михайловича, військового майстра, сержанта, який захищає на фронті Україну і під час своєї відпустки зміг доєднатися до зустрічі.

Щиро висловлюємо подяку Михайлу Ковшику та всім захисникам, які нас ведуть до Перемоги.

 Дякуємо Збройним силам України!

Слава Україні! Героям Слава!

З ПОВАГОЮ ТА НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ! 

Колектив Київського міського відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

 

Коментарі

коментарів