110 років колегії футбольних арбітрів та спостерігачів м. Києва

369

9 серпня на оновленому спортивному комплексі Київського національного університету будівництва і архітектури відбувся традиційний товариський футбольний матч. По завершенню матчу учасники та гості відвідали Музей історії розвитку Колегії футбольних арбітрів та спостерігачів м. Києва. Після музею всі разом перейшли до урочистої частини в актову залу Київського національного університету будівництва і архітектури. 

Захід розпочався з виконання Державного Гімну України та хвилини мовчання  вшанування пам’яті за загиблими  захисниками України.

З вітальним словом до присутніх звернувся Куліков Петро Мусійович, ректор Київського національного університету будівництва і архітектури. 

Голова Колегії футбольних арбітрів та спостерігачів міста Києва Олександр Шамич запросив учасників та гостей форуму до перегляду документального короткометражного фільму про історію формування Колегії. Фільм розкрив багатогранний світ футболу та його ключових фігур, звертаючи увагу на важливу роль арбітрів та спостерігачів у футбольному світі.

Після перегляду фільму церемонію нагородження розпочав Ігор Кочетов, президент асоціації футболу м. Києва, підкресливши значущість досягнень та внеску спортсменів, арбітрів та спостерігачів у розвиток футболу в місті Києві та в Україні.

До нагородження долучились Олександр Стеценко, представник Міністерства молоді та спорту України; Вадим Мисюра, президент футбольної асоціації студентів м. Києва та Сергій Бобровник, начальник Київського міського відділення Комітету ФВС МОН України.

На церемонії нагородження перед присутніми виступив учасник бойових дій, Заслужений артист України Альберт Салтиков, виконавши пісні “Соловейко” та “За волю, за козацьку долю”, які написані на його власні слова та музику.

Також до привітання та нагородження долучились регіональні відділення футбольних арбітрів та спостерігачів. На цьому заході були присутні багато почесних гостей, серед яких видатні тренери та  футболісти.

Перлиною заходу став виступ дівочої олімпійської танцювальної групи “Red Foxes”. Виступ “Red Foxes” був чудовим завершенням нагородження, подарувавши всім присутнім незабутні враження.

Шановний, Олександр Миколайовичу, висловлюємо Вам щиру вдячність  за запрошення та бажаємо  Вам і Вашому колективу невпинної та успішної праці у подальшому розвитку футболу. Висловлюємо Вам щиру подяку за допомогу в організації проведення Гімназіад, Універсіад, Чемпіонатів м. Києва та України серед учнівської, студентської молоді з футболу, футзалу, пляжного футболу. 

Разом до Перемоги!

З ПОВАГОЮ ТА НАЙКРАЩИМИ ПОБАЖАННЯМИ!

Фото матчу фотографа Фелікса Розенштейна

Київське міське відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України

 

 

Коментарі

коментарів